0305/21

Opleiding E-Learning & STEM - online

STEM-OPLEIDING // E-Learning

Data
maandag 03 mei 2021, 13:30
tot maandag 03 mei 2021, 16:30
Locatie
Online
Status
Tijdelijk niet beschikbaar
Prijs
€30,00 per persoon

Zoals het sluiten van de scholen door COVID19 en het concept van pre-teaching heeft aangetoond, wordt e-learning en blended learning steeds relevanter in het huidige educatieve landschap.

Deze opleiding wil je als leerkracht op vlak van didactiek maar ook praktisch ondersteunen om digitale STEM projecten te gebruiken in de klassituatie. We illustreren onze didactische aanpak aan de hand van praktische voorbeelden en projecten uit onze Brightlab E-classroom.

 

In het eerste deel van de opleiding (de didactiek) gaan we aan de hand van praktijkvoorbeelden illustreren hoe e-learningsprojecten een grote rol spelen voor een geïntegreerd STEM onderwijs. Ook gepersonaliseerd leren en bijdragen tot de 21ste eeuwse vaardigheden komen aan bod.

In het tweede praktische deel van de opleiding putten we niet alleen uit het Brightlab e-learningsaanbod, maar gaan we ook praktisch bekijken hoe best een elearningsproject wordt ingepland en wat de mogelijke valkuilen zijn.

Meer info


  • Voor: Leerkrachten SO die met onze E-learningsprojecten aan de slag willen of die zich willen bijscholen in E-learningsdidactiek toegepast op STEM domeinen.
  • Duur: 3 uur 
  • Online opleiding via teams
  • Inbegrepen : digitale presentatie
  • Stabiele wifi nodig

 

Vraag info over dit event.