2510/21

STEM in Lager onderwijs

Data
maandag 25 oktober 2021, 09:00
tot maandag 25 oktober 2021, 16:30
Locatie
IMEC, Kapeldreef 75, 3001 Heverlee
Route
Status
Beschikbaar
Capaciteit
Nog 9 plaats(en) vrij
(m.u.v. eventuele inschrijvingen in je winkelmandje)
Prijs
€80,00 per persoon

Wat betekent wetenschap, techniek en STEM voor mij, in mijn klas, met mijn leerlingen? Hoe pas ik het toe in verschillende leergebieden? Brightlab geeft tijdens deze opleiding kort en krachtig haar visie van techniek en STEM in het basisonderwijs.

  • Doelgroep:  Leerkrachten LO
  • Teach the teacher:  Opleiding
  • Didactisch materiaal: Presentatie en leerlingenleerpad

We leggen de klemtoon op de link met de leefwereld van het lagereschoolkind en de maatschappelijke context. We bespreken onze krachtige leeromgeving, met aandacht voor techniek- en STEM-inhoud, en gebruikmakend van correcte didactiek en de nieuwste didactische middelen.

Vooral het wetenschappelijk en technisch proces worden toegelicht (onderzoekend leren en ontwerpend leren). Dit gebeurt aan de hand van een praktisch en haalbaar experiment (voor onderzoekend leren) en een haalbare technische realisatie (voor ontwerpend leren) uit onze thematische techniek- en STEM-leerlijnen zoals Groene Vingers, elektriciteit, energie, zinken en drijven of computationeel denken. 

 

Meer info :

Voor : leerkrachten lager onderwijs 
Duur : 1 dag
Aantal deelnemers :  5 min en max 20
Prijs : 80 Euro
Inbegrepen : Koffie, hand-outs  

 
 

Bestellen is enkel nog mogelijk via ons nieuwe platform

Het is niet meer mogelijk om een bestelling te plaatsen via dit platform. We houden het nog even online, zodat je je bestellingshistoriek en facturen kunt raadplegen.

Wil je een nieuwe bestelling plaatsen? Dan zien we je graag terug op ons nieuwe platform. Maak er wel een nieuwe account aan, want jouw gegevens werden helaas niet overgenomen.

Naar Brightbib.be