1503/22

Opleiding 3D-printing - het uittekenen van een object in Tinkercad

Korte opleiding voor leerkrachten

Data
dinsdag 15 maart 2022, 09:30
tot dinsdag 15 maart 2022, 12:30
Locatie
Howest Hogeschool Mind- And Makerspace, Rijselstraat 1, 8000 Brugge
Route
Status
Beschikbaar
Capaciteit
Nog 15 plaats(en) vrij
(m.u.v. eventuele inschrijvingen in je winkelmandje)
Prijs
€50,00 per persoon

3D-printing zit in de lift. Maar wat kan je ermee? En is het haalbaar als lesonderwerp? Onze opleiding 3D-printing toont je de mogelijkheden!

In deze opleiding geven we je een inleiding in het 3D-tekenen en 3D-printen met het programma Tinkercad. Je krijgt niet alleen de basiskennis over de werking van een 3D-printer mee; we tonen je hoe het Tinkercadprogramma werkt, laten je een eigen eerste 3D-tekening maken én reiken je praktische voorbeelden voor in de klas aan.

Na deze opleiding kan je met je leerlingen met 3D-tekenen en -printen aan de slag. Dankzij 3D-printen leer je je leerlingen niet alleen conceptueel denken; je scherpt ook hun creativiteit, designskills en technische vaardigheden aan.

Meer info


  • Voor:  Leerkrachten LO 3de graad, SO 1ste graad
  • Duur : 3 u
  • Aantal deelnemers : min 5 en max 16 deelnemers
  • Prijs:  50 Euro    
  • Eigen laptop meebrengen en externe muis

 

 

 

Bestellen is enkel nog mogelijk via ons nieuwe platform

Het is niet meer mogelijk om een bestelling te plaatsen via dit platform. We houden het nog even online, zodat je je bestellingshistoriek en facturen kunt raadplegen.

Wil je een nieuwe bestelling plaatsen? Dan zien we je graag terug op ons nieuwe platform. Maak er wel een nieuwe account aan, want jouw gegevens werden helaas niet overgenomen.

Naar Brightbib.be