1611/21

Uitbreiding VR/AR in de klas

Data
dinsdag 16 november 2021, 14:00
tot dinsdag 16 november 2021, 17:00
Locatie
De Krook, Miriam Makebaplein 1, 9000 Gent
Route
Status
Beschikbaar
Capaciteit
Nog 13 plaats(en) vrij
(m.u.v. eventuele inschrijvingen in je winkelmandje)
Prijs
€50,00 per persoon

Virtual en Augmented Reality, is dit nu realiteit of blijft dit nog abstract en letterlijk "virtueel" voor vele leerkrachten?

 

‘Virtual/Augmented Reality in de klas: Uitbreiding’ is de uitbreiding op onze basisopleiding ‘VR/AR in de klas’. We gaan een stukje verder en bekijken op een diepgaande manier andere educatieve apps, steeds met de bedoeling je (online) lessen te verrijken. Zo leer je je eigen VR-omgevingen maken en op welke manier je leerlingen dit snel en eenvoudig kunnen doen. We gaan ook eigen AR)markers maken.

 

Deelnemen kan na het volgen van de basisopleiding, of afzonderlijk. We vragen in dat geval wel basiskennis van AR en VR. Indien u twijfelt of u voldoende kennis heeft om aan deze uitbreiding deel te nemen, kan u dit altijd even aftoetsen met onze educatief medewerker. U mag hiervoor mailen naar els@brightlab.be.

 

Bijkomende info


Voor :  leerkrachten lager onderwijs en secundair onderwijs (A&B stroom) - studenten met basis van AR/VR
Duur : 3 uur 
Aantal deelnemers :  min 5 en max 16
Prijs : 50 Euro
Inbegrepen : digitale handouts

Materiaal : eigen laptop meebrengen + externe muis aangeraden

 

 

Bestellen is enkel nog mogelijk via ons nieuwe platform

Het is niet meer mogelijk om een bestelling te plaatsen via dit platform. We houden het nog even online, zodat je je bestellingshistoriek en facturen kunt raadplegen.

Wil je een nieuwe bestelling plaatsen? Dan zien we je graag terug op ons nieuwe platform. Maak er wel een nieuwe account aan, want jouw gegevens werden helaas niet overgenomen.

Naar Brightbib.be