1502/22

Uitbreiding VR/AR in de klas

Data
dinsdag 15 februari 2022, 13:30
tot dinsdag 15 februari 2022, 16:30
Locatie
Howest Hogeschool (Industrial Design Center), Marksesteenweg 58, 8500 Kortrijk
Route
Status
Beschikbaar
Capaciteit
Nog 16 plaats(en) vrij
(m.u.v. eventuele inschrijvingen in je winkelmandje)
Prijs
€50,00 per persoon

Virtual en Augmented Reality, is dit nu realiteit of blijft dit nog abstract en letterlijk "virtueel" voor vele leerkrachten?

 

‘Virtual/Augmented Reality in de klas: Uitbreiding’ is de uitbreiding op onze basisopleiding ‘VR/AR in de klas’. We gaan een stukje verder en bekijken op een diepgaande manier andere educatieve apps, steeds met de bedoeling je (online) lessen te verrijken. Zo leer je je eigen VR-omgevingen maken en op welke manier je leerlingen dit snel en eenvoudig kunnen doen. We gaan ook eigen AR)markers maken.

 

Deelnemen kan na het volgen van de basisopleiding, of afzonderlijk. We vragen in dat geval wel basiskennis van AR en VR. Indien u twijfelt of u voldoende kennis heeft om aan deze uitbreiding deel te nemen, kan u dit altijd even aftoetsen met onze educatief medewerker. U mag hiervoor mailen naar els@brightlab.be.

 

Bijkomende info


Voor :  leerkrachten lager onderwijs en secundair onderwijs (A&B stroom) - studenten met basis van AR/VR
Duur : 3 uur 
Aantal deelnemers :  min 5 en max 16
Prijs : 50 Euro
Inbegrepen : digitale handouts, kartonnen VR bril 

Materiaal : eigen laptop meebrengen + extrne muis aangeraden

Cardboard VR bril kan je ook bijbestellen.

 

Bestellen is enkel nog mogelijk via ons nieuwe platform

Het is niet meer mogelijk om een bestelling te plaatsen via dit platform. We houden het nog even online, zodat je je bestellingshistoriek en facturen kunt raadplegen.

Wil je een nieuwe bestelling plaatsen? Dan zien we je graag terug op ons nieuwe platform. Maak er wel een nieuwe account aan, want jouw gegevens werden helaas niet overgenomen.

Naar Brightbib.be