2104/22

Luchtkwaliteit Brusselse scholen VM

Data
donderdag 21 april 2022, 09:00
tot donderdag 21 april 2022, 12:30
Locatie
Brussel
Status
Beschikbaar
Capaciteit
Nog 10 plaats(en) vrij
(m.u.v. eventuele inschrijvingen in je winkelmandje)
Prijs
€0,00 per persoon
  • Luchtkwaliteit op school –  wat is lucht?

 

De luchtkwaliteit op school is een belangrijk gezondheidsprobleem dat meer aandacht verdient. Maar hoe breng je zo’n thema aan in de klas?

In deze opleiding boordevol didactische tips, pedagogische hulpmiddelen en praktische toepassingen behandelen we het karakter, de eigenschappen en de samenstelling van lucht. We gaan dieper in op de aanpassing van lucht door ademhaling (verschil tussen de samenstelling van ingeademde en uitgeademde lucht).

Deze opleiding kan verdergezet worden in de opleiding ‘Luchtkwaliteit op school – het ademhalingsstelsel & ventilatie van de klas‘  - te volgen in de namiddag.

Doelgroep : lager onderwijs (voornamelijk 1ste & 2de graad)

Deze opleiding is een onderdeel van het project Babel’Air rond luchtkwaliteit voor Brusselse scholen. Babel’air is een project van asbl Hypothèse en Leefmilieu Brussel, ondersteund door Bloomberg Philantropies.

Meer info

 


  • Voor:  leerkrachten 1ste en 2de graad . Voor Brusselse scholen (Brussels Hoofdstedelijk Gewest) wordt deze sessie gratis aangeboden in het kader van Babel'air project.      Niet-Brusselse scholen kunnen eveneens aansluiten maar via betalende sessie, Luchtkwaliteit sessie niet - Brusselse scholen
  • Duur : 9u-12u30           
  • Aantal deelnemers : min 5 en max 10 deelnemers
  • Prijs:  0 Euro 
  • Inbegrepen :   hand-outs 
  • Materiaal :
  • Locatie : Brussel nog nader te bepalen

Bestellen is enkel nog mogelijk via ons nieuwe platform

Het is niet meer mogelijk om een bestelling te plaatsen via dit platform. We houden het nog even online, zodat je je bestellingshistoriek en facturen kunt raadplegen.

Wil je een nieuwe bestelling plaatsen? Dan zien we je graag terug op ons nieuwe platform. Maak er wel een nieuwe account aan, want jouw gegevens werden helaas niet overgenomen.

Naar Brightbib.be