Drones en Sciences: onderzoek drone

Drones zijn niet alleen hip speelgoed! Gebruik ze om je leerlingen uit te dagen om op onderzoek te gaan en een wetenschappelijke verklaring te formuleren en uit te leggen hoe een drone in de lucht kan blijven.

Type
Te koop
Status
Beschikbaar
Prijs
€225,00 per stuk

Dit onderzoek is een leuke en leerrijke inleiding op Missie 1 en Missie 2.

Inhoud

  • didactisch model (volledig af; 5st.)
  • voedingsbron (5 st.)
  • basisplaat (5st.)
  • controlepaneeltje (5st.)
  • propellor A (10st.)
  • propellor B (10st.)

Deze materiaaldoos is geschikt voor een klas van 20 tot 25 leerlingen en kan aangekocht worden na het volgen van de opleiding Drones & Sciences.

Dankzij dit materiaal kan je op een gemakkelijke manier de werking van een drone uitleggen. De bundel "werking van een drone" dient als inleiding op Missie 1 en Missie 2 en wordt ook  behandeld in de opleidingen.

Dit is niet de materiaaldoos om Missie 1 te kunnen geven in je klas, hiervoor heb je deze materiaaldoos nodig.

Verzendingskosten

€35,-/stuk of gratis ophalen te imec in Heverlee. 
In overleg zoeken we ook naar andere mogelijkheden om het materiaal tot aan de school te krijgen. Aarzel niet ons hiervoor te contacteren.


Bijkomende didactische modellen

Naast de voorgestelde materiaaldoos voor een volledige klas, is het ook mogelijk om de didactische drone-modellen per stuk aan te kopen. Prijs: €45,00/stuk.


Voor STEM@school leerkrachten: gelieve een email te sturen naar els@brightlab.be met de facturatiegegevens en het gewenste aantal koffers. We kunnen u dan ook de leveringstermijn doorgeven.

Bestellen is enkel nog mogelijk via ons nieuwe platform

Het is niet meer mogelijk om een bestelling te plaatsen via dit platform. We houden het nog even online, zodat je je bestellingshistoriek en facturen kunt raadplegen.

Wil je een nieuwe bestelling plaatsen? Dan zien we je graag terug op ons nieuwe platform. Maak er wel een nieuwe account aan, want jouw gegevens werden helaas niet overgenomen.

Naar Brightbib.be