Drones & Sciences: missie 1

De eerste missie van drones & sciences gaat over energie - en elektriciteitsgebruik van een drone meer bepaald over de capaciteit van een batterij, laad - en ontlaadstroom van een drone.

Type
Te koop
Status
Beschikbaar
Prijs
€130,00 per stuk

Inhoud

  • batterij lipo 360 mAh (2st.)
  • batterij lipo 700 mAh (2st.)
  • batterij lipo 500mAh (1 st.) (deze zit in de doos)
  • syma drone X5SC 
  • USB multimeter (1st.)
  • batterijlader voor simultaan opladen van 6 batterijen (1st.) 

Deze materiaaldoos is geschikt voor een klas van 20 tot 25 leerlingen  (indien je elke groep na elkaar laat vliegen)en is een onderdeel van de opleiding Drones & Sciences Missie1 . In het ideale geval heb je een drone en verschillende batterijen ter beschikking voor een groep van 4 à 5 leerlingen. Extra materiaaldozen voor de school kunnen aangekocht worden na het volgen van deze opleiding.

Naast de Missie 1 drone bieden we ook onze didactische drones aan in koffer vorm of per stuk. Meer info via deze link.

Wil je na afloop van Missie 1 ook Missie 2 brengen in de klas, dan kan dit met hetzelfde materiaal. Het is niet nodig om niew materiaal aan te kopen.

 


Voor STEM@school leerkrachten: gelieve een email te sturen naar els@brightlab.be met de facturatiegegevens en het gewenste aantal koffers.  

Bestellen is enkel nog mogelijk via ons nieuwe platform

Het is niet meer mogelijk om een bestelling te plaatsen via dit platform. We houden het nog even online, zodat je je bestellingshistoriek en facturen kunt raadplegen.

Wil je een nieuwe bestelling plaatsen? Dan zien we je graag terug op ons nieuwe platform. Maak er wel een nieuwe account aan, want jouw gegevens werden helaas niet overgenomen.

Naar Brightbib.be